010 321 2880 Varaa aika verkossa Maksa osamaksulla

Maksa laskulla

Eläinlääkärimaksut on nyt mahdollista maksaa laskulla. Resurs Bankin osamaksupalvelu toimii siten, että asiakas avaa ennen vastaanottokäyntiä itselleen luottotilin, josta hän voi maksaa sopimusklinikoiden laskut. Tutustu Resurs Bankin eläinlääkäritiliin sivun ylälaidassa olevasta linkistä.  HAE LUOTTOA TÄSTÄ -linkistä voit tehdä itsellesi luottotilin eläinklinikan laskuja varten. Klinikan henkilökunta opastaa tarvittaessa tilihakemuksen tekemisessä. Maksaessasi klinikalla käyntisi, todistat vain henkilöllisyytesi, niin maksu liitetään tiliisi. 

Maksa myöhemmin – omaan tahtiisi   
Valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään. Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja. Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää helposti myös tuleviin ostoksiisi. 
Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.  

Klinikka perii maksutapalisänä 5 € / laskutettava vastaanottokäynti.


HAE LUOTTOA TÄSTÄ 


Näet luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Lue lisää Resurs Bankin eläinlääkäritilistä täältä.


Entäpä kustannukset? 
 
MAKSUVAIHTOEHTO  VUOSIKORKO LUOTTOKULU/KK 
30–60 pv                             0 %                        0 € 
12 kk                                   0 %                    0,28 %/kk luottorajasta,  
                                                                     kuitenkin enintään 12,50 €/kk. 
24 kk                                12,90 %                 

48 kk                                15,00% + KSL viitekorko* 
* KSL viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään. 


Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Eläinlääkäritili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike. 
 
Onko sinulla jo tili? 
Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta. 
 
Muistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon.
 
 
Jäikö jokin mietityttämään? 
Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.